birthday

hari ni besday ex gua..dulu tepat jam 12 mlm aku nyanyi lagu birthday.8 thn nyanyi lagu birthday utk dia. thn ni xde lagu birthday. dia pn nyanyi gak lagu time birthday aku. berakhirnya episode kenangan utk aku dan dia. dah xde tarikh keramat utk aku ingati lgi. anniversary dah lepas, birthday dah lepas. sudah tiada apa2 lagi. 8 tahun beb. kalau aku ni jenis player senang la nak lupa2. bayang la ko kawen 8 tahun pastu cerai. bukan ada buat salah apa pun. tiba2 nak cerai. boleh ke main lupa camtu. sebab tu kahwin bukan boleh buat main2. aku cari gf bukan nya nak buat main2. demit. pedis2. emo gak satu hari semalam teringat pasal menda ni. dah elok2 aku lupakan boleh pulak teringat balik sebab birthday dia. Alhamdulillah lepas ni dah takde apa2 event dah. tahun depan harap2 dah ok la kot dah setahun.kalau masih dok ingat lg aku ajak je la sape2 kahwin senang haha. last resort kawen je la ngan doktor hehe.leh konsentret kat bini aku je. menda ni bukan senang. macam2 nasihat yang aku dapat. seb baik ada kawan2 yg understanding.

macam mana aku nak buang menda ni dari kepala aku. aku pun xtau la. time will tell. aku dah xde pape lg ngn dia.

moral of the story. cinta hanya pada yang satu. Allah yang Maha Esa. ni semua dunia.

lega skit hati aku. kena turun s alam ni. dem..

Advertisements

2 Responses to birthday

  1. slashy says:

    apeda ko tulis nih…delete2..nnti ko baca teringat blk jgak..smpai bile pn tk selesai..jom turun s.alam..tour de raya

  2. Pali says:

    tunggu kedatangan ku ya pejon..aku ketuk pintu ko jgn lama pulak nak bukak pintu. hangin satu badan ahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: