Diet

Hari ni tak sempat pergi gym. Kerja lambat.pukul 9 baru balik.aku baca dekat internet kalau nak pergi gym, tolong makan sejam sebelum tu.jgn pergi dgn perut kosong atau penuh.nnt pitam or muntah kuar lembu gajah dan segala benda yg dimakan tadi.so kalau aku makan pukul 9, maksudnya pukul 10 baru nak pergi gym.xsempat.rush sangat.lagipun aku penat pergi lambat2 ni.

Pagi tadi aku tak breakfast. Tak sempat.semalam aku breakfast nasi dagang dan teh tarik dekat warung area client aku tu.kat kuala ibai.peh sedap gila nasi dagang dia.lemak berkrim fuuh.nak je mintak sepinggan lagi tapi aku tahan.jangan gelojoh.so pagi tadi aku tak breakfast.lagipun aku memang dah nak stop makan nasi so nasi dagang tu aku pas je la.sekarang sarapan kena cari buah.belum sempat nak beli.takpelah.aku takde la lapar sangat.kalau kerja sekejap je dah lunch.tadi aku lunch dekat ibai golf club.makan kat cafe dia.harga boleh tahan.since aku diet aku order scheszuan vegeterian soup with shredded chicken RM8 dengan fresh orange suam RM4.xsedap lgsg sup sayur tu tapi aku paksa gak makan.janji ada fud. Tapi makanan dia yang lain memang sdp.spageti, kuew teaw lakna,mee hotplate nasi goreng kampung.sedap gak.pastu yang hidang2 macam restoren pun mantap.seafood la.harga ok la.tp yang bestnya tadi makan free heh.orang belanja makan je la.

Aku kuar opis client tadi pukul 9.singgah kat kedai simpang 4 traffic lite masjid terapung kuala ibai tu.nur apa ntah nama kedai dia.order sama je, sup sayur dengan jus epal suam.sup sayur dia sama je macam sup sayur yg aku makan semalam dekat taman sri kolam ni.ada sume jenis sayur dlm mangkuk tu. kobis,bayam,timun,karot,cili besar.

Nite.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Advertisements

One Response to Diet

  1. Pali says:

    terlambat post..da masuk hari lain haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: