ACCA

Hari ni aku macam biasa tiada kerja lagi. Dari pagi tadi duk online je. aku teringat exam result aku x sampai 2 bulan lagi nak kluar. risau jugak ni.kalau betol aku nak stadi mmg aku kena stadi sekarang P2. sebab let say kalau aku fail p1 hari tu aku attempt je 2 paper skaligus.mls pk panjang. aku target by february 2010 aku kena grad ACCA. perjuangan mesti diteruskan. tiada lagi main2. umur makin lanjut. cita-cita kena ada. aku tak boleh lagi buang masa tak tentu arah. fokus kena ada. aku kena fikir someday aku akan ada family dan parents aku pun akan lebih tua dan perlukan perhatian yang lebih kerap.aku tak boleh hidup macam ni sampai bila-bila sedangkan orang lain sudah berkeluarga dan mempunyai kehidupan yang lebih bahagia. aku takdelah despret nak kahwin, tapi siapa yang tak mahukan keluarga yang bahagia.sekurang2nya aku dah mampu sediakan platform yang kukuh untuk aku berumah tangga di masa hadapan.jadi objective pertama yang perlu aku buat adalah…pass exam ACCA. main target. yang lain step aside.YESS!!! finally…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: