Lost

Hari ni bangun pukul 1.30pm. Semalam forum ngan Awe kat Pelita Bangsar dari pukul 3am sampai Subuh. Boleh tengok aweks2 mabuk baru balik dari diskotik. Tak senonoh betol diorang ni. Konpem takde sorang pun yang kerja. Ataupun diorang memang otai boleh masuk kerja lambat. Yang pasti muka seko2 suma bangga  macam baru lepas pas exam. Dunia2.

Ari ni gua lost. Henset kena block sebab tak bayar bill tepon 2 bulan. Pakai blekberi tapi bil tak bayar apecer. tapi memang bulan ni ngn last month down habes. takde mase nak pikir pasal menda2 remeh macam ni. tapi apa2pun spender gua tak pakai 2 kali ya.laundry wajib anta hahaha..kebersihan kena jaga.

Konon bangun tgh hari tu nak stadi. tapi dan2 dok depan laptop and tv memang gone with the wind la hari ni. sangkut kat utusan, bharian, hmetro, harakahdaily, malaysiakini, thestaronline, nst, soccernet, mudah.my….antara website bosan yang selalu aku bukak. takde menda pun. tapi sebab nak buang masa and sebab malas nak blaja so aku pun bukak la. tapi hari ni connection lembab skit so aku banyak spen masa tgk tv.

dalam kol 2pm aku kejut Awe suh g keja tapi nampaknya dia pegi lambat harini so aku ada banyak masa lagi untuk ngular atas sofa (gila malas tahap dewa). cuti aku nampaknya wasted dengan sia2.

sehari sangap henpon kena bar so aku x check fb n ym. memamg x dinafikan blekberi aku ni besfren aku so far. semoga aku tak terlalu sayangkan dia sampai takleh terima kalau dia hilang. sekadar pengajaran daripada pengalaman.

Pas anta Awe aku turn Shah Alam nak gi check keta. keta aku anta bengkel nak overhaul enjin. dah barai da enjin tu. Rabu pas exam baru siap keta. Lama tu. Aku pun dah start rindu rinduan kat keta kesayangan ku itu. Dem. Lama tak merempit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: