hey Good Day!!! What’s up

March 24, 2011
to my friends,I’m never one to suggest a product unless its really something amazing but I have been taking this stuff that my doc recommended for fat loss and I have lost eight pounds in a week. Two of my friends who just began taking it also lost five pounds each. http://yogift.us/3/z0Ohe2 PS that site sells it for 50% less as much as other sites

qeda92riqu@post.wordpress.com

March 12, 2011

howdy sir You MUST keep reading this email if you’re fed up with your job and want something more. would you tell me I was crazy if I told you how you could afford to quit your job TODAY? I’ve been driven to $9300 per a short time span. The chances and risks are minimal when you consider the rewards, costs nothing and there is much to gain if you ask me. come by this blue text


qeda92riqu@post.wordpress.com

March 11, 2011

my family is proud of me right now and I love it You’d be crazy to ignore the information I’m about to provide to you I’ve had no hardships trying to sustain $9700 per a very short time period. I’m always sure to consider my family in every decision I make. get on this blue text:


qeda92riqu@post.wordpress.com

March 11, 2011

my family is proud of me right now and I love it I’m totally thrilled to show you how to make a good living from home I’ve been driven to $9700 every single month. click here to see it: http://bit.ly/gbWCzx Financial freedom for the rest of my life sounds like something I wouldn’t be hesitant to learn about.


wordpress application for blackberry

September 28, 2009

hari ni gua baru install wordpress application kat blackberry gua. Lagi senang nak memblogging pasni.world at our fingertips..nice…


Bisnes pisang

September 19, 2009

Semalam aku ngan papa ada sedikit perbincangan mengenai bisnes pisang. Nenek aku ada tanah kat area umah aku ni. tanah terbiar. Rugi kalau tanah ada x guna. Papa ada bgtau kawan dia buat bisnes tanam pisang masyuk gak. Setandan average boleh jual rm10. Anak pokok pisang pn boleh jugak jual.murah skit la dr setandan pisang. Just nak asingkan masuk dalam plastik.

Kawan papa tu takde la kerja tanam pisang. Dia ada tanah kosong.sume upah orang n dia mintak bantuan MARDI. Dr segi khidmat nasihat. Dr segi initial kos aku tgk mcm buat pagar je n nak cari org usahakan tanah tu.lagi murah kalau usaha sendiri. Tapi sapa yg rajin nak buat.kena upah org kot.

Pokok pisang ni berbuah skali dlm 3 bulan. Jadi setahun ada 4 kali dia berbuah. So kalau ada dlm 500 pokok(1ekar tanah average) x rm10 x 4kali brbuah = rm20,000. Tu belum campur anak jual anak pokok lagi.

Daripada tanah tu terbiar skarang dh bleh buat hasil 20k setahun. Profit aku rasa dlm paling busuk pn half la. 10k. Lepas dh nak g umrah nenek aku.

Berbudi pada tanah byk faedahnya.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


Today’s quote

September 19, 2009

Tadi aku bukak cite korea kat ch303. Layan jugak la. Bila iklan aku pn tuka ke ch awani. Ada satu talk agama ni. Ada sorang ustaz ni jadi guest. Aku nak ulang balik apa yang dia cakap tu. Masa aku dengar tu tiba2 hati aku berdegup pantas. Otak aku ligat berfikir. Aku tak sangka dgn hanya dengar kata2 ustaz tu fikiran aku boleh berubah. Ni aku ulang balik apa yg dia cakap. Tak 100% sbijik kot.aku pn ingat2 lupa.

“Sekiranya kamu bgn dari tidur untuk mencari keredhaan Allah, maka dunia akan sujud padamu. Akan tetapi sekiranya kamu bangun untuk mencari kekayaan, maka kekayan itu akan berada dia antara 2 mata kamu dan membuatkan kamu gelisah sepanjang hari”

Aku tak pasti ni hadis nabi ke tak sebab aku dh xbape denga apa dia ckp lepas cite menda ni, otak aku dh pk mcm2. Dia sebut ni untuk peniaga2 Islam supaya jujur dalam melakukan perniagaan. Kejujuran itu mungkin mendatangkan kerugian, akan tetapi ia akan meningkatkan ketakwaan kita kepada Allah.

Subhnallah.

Aku harap aku tak tipu sape2 untuk kepentingan aku. Semoga Allah melindungi kita dari hasad dengki, tipu muslihat dan fitnah. Amin.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.